ALFA TV

Dëshironi të keni kanalet me të mira shqiptare në shtëpinë tuaj por nuk keni të drejtë të vendosni saç?.. E keni poziten jo të përshtatshme? Apo keni pengesa për antenën satelitore? Tani e kemi zgjidhjen për të gjithë ju! Mjafton te keni lidhje interneti fikse, në shtëpi dhe do të shijoni kanalet Shqiptare përmes ATN-IPTV. Cilësia e ATN-IPTV është e pakrahasueshme. Ne përdorim teknologjinë më të fundit të transmetimeve IPTV me sistemet e kombinuara Linux dhe Android, të përshtatura për të funksionuar me rrjetet standarte evropiane. Mjafton te keni internet 4-5 Mbps per paketen START dhe 10-12 Mbps per paketen Premium HD, dhe te shijoni keto kanale. Nese deshironi te testoni shpejtesine e internetit tuaj klikoni ketu: www.speedtest.net ose www.bredbandskollen.se

Abonent i Ri

Abonimi i ri: Box dhe abonim 1 vjeqar me Alfa TV

Vazhdim Abonimi

Ofertat per vazhdim abonimi 1 muaj, 3 muaj, 6 muaj 12 muaj dhe 15 muaj

BOX Alfa

Box-i per abonime 1, 3 dhe 6 muaj 500SEK/ 50 Euro

POSTA

Posta per cdo dergese në Suedi dhe jasht saj. Suedi: 100SEk/10 euro, jasht Suedise: 200SEK/20Euro

ABONENT I RI!

Box dhe abonim 1 vjeqar me Alfa TV 1900 SEK / 190 Euro

Vazhdim ABONIMI

1 MUAJ
€30
  • Vazhdim Abonimi
3 MUAJ
€70
  • Vazhdim Abonimi
6 MUAJ
€120
  • Vazhdim Abonimi
12 MUAJ
€150
  • Vazhdim Abonimi
15 MUAJ
€190
  • Vazhdim Abonimi

Vetëm BOX-i për ABONIMET

1 MUAJ

BOX Alfa vetëm per Abonentët

3 MUAJ

BOX Alfa vetëm per Abonentët.

6 MUAJ

BOX Alfa vetëm per Abonentët.

Për vetëm

 500 SEK / 50 Euro

POSTA PER CDO DERGESË:

SUEDI  100 SEK / 10 Euro

JASHT   200 SEK / 20 Euro

SHPEJT   SIGURT

KONTAKT Online 24/7 +46735435359 , VIBER: +41766088814 or email:info@alfa.tv